Zamieszczone przez parasite
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Jak już wspomnieliście o chińczykach to jest fajna promocja jutro http://www.elephone.hk/readnews/8187.html za 12.12 USD można nabyć kilka telefonów od elephone.
Od razu powiem że marki nie znam i nie widziałem na żywo ale może będzie ktoś odważny i wyłoży te 12 USD bo specyfikacja np takiego p8000 to
Main Features:
Display: 5.5 inch IPS Screen
CPU: MTK6753 64bit Octa Core, 1.3GHz
System: Android 5.1
RAM + ROM: 3GB RAM + 16GB ROM
Camera: 5.0MP front camera + 13.0MP back camera
Bluetooth: 4.0
GPS: GPS, A-GPS
Features: Fingerprint ID
Battery: 4165mAh (Typ.) (4000mAh Rated)
SIM Card: Dual SIM dual standby, dual micro SIM
Network:
2G: GSM 850/900/1800MHz
3G: WCDMA 900/2100MHz
4G: LTE 800/1800/2600MHz
Więcej info tutaj
Może ktoś skorzysta.
Pozdrawiam
KamilPozdrawiam
Kamil
Komentarz
-
-
Podpinam się częściowo po pytanie pskosz'a, co sądzicie o Asus ZenFone 2 Laser ZE500KL 16GB?
Znajomy o takim myśli, a jest niechętny do "no name'owych" marek.
Warty ten Asus takiej kasy?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
A ja znowu polecam iphona, teraz posiadam 6 i znowu dlugo go nie zmienie. Nie interesuje mnie ile ma RAMU, jaki procesor itd. On po prostu dziala, nie kontroluje ilosci aplikacji w tle itp. po prostu telefon dziala caly czas bez zadnych restartow, zwiech i do tego jest mega szybki.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
micrusec, jako, że teraz przeczytałem to odpowiem. Myślę, że średnio ok 2 dni, do 1 dnia raczej nie zszedłem. Przy czym użytkowanie nie jakieś intensywne, raczej normalne.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micho_mA ja znowu polecam iphona, teraz posiadam 6 i znowu dlugo go nie zmienie. Nie interesuje mnie ile ma RAMU, jaki procesor itd. On po prostu dziala, nie kontroluje ilosci aplikacji w tle itp. po prostu telefon dziala caly czas bez zadnych restartow, zwiech i do tego jest mega szybki.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Enriquez, moze jakis trefny egz Ci sie trafil. Idz do iSpota, zglos problem.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Enriquez, jak często wyłączasz telefon?superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Gustaw78, w predkosci i ogolnym dzialaniu roznicy prawie nie widac, wiec ja sie nie przesiadam. Natomiast fajna opcja to touch 3d a jak jeszcze wejdzie do aplikacji zewnetrznych to juz w ogole bedzie sztos.
piramida, a Ty wylaczasz telefon? Ja swojej 5 nie wylaczalem po kilka miesiecy a 6 dziala od zakupu, czyli znowu kilka miesiecy (podczas aktualizacji telefon sie sam wylacza)Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Mój 6+ na sofcie 9.0 i 9.1 niestety mulił i zdarzało mu się zawieszać. Z całą pewnością nie działał tak jak powinien. Odkąd wypuścili 9.2 znów działa jak na początku, tak jak oczekuje.
Co by nie mówić i ile psów nie wieszać na Apple, iPhone nie ma konkurencji - niestety.
Sensu zamiany na 6S+ nie widzę żadnego. Szkoda mi forsy, 3d touch nie jest dla mnie warte 2000zł, ramu mi nie brakuje a aparat robi lepsze zdjęcia niż mój kompakt. Reasumując: czekam na 7
Komentarz
-
-
Do mnie przyszedł Oneplus X, moje przygody z samsungiem, sony i innymi marżowymi produktami zostały definitywnie zakończone.
jakość wykonania MEGA, wyświetlacz wporzo, dotyk wporzo, aparat MEGA (IMX214+OIS), 3GB Ram i procek robiący 50k w antutu (blisko wyników s6) ale telefon nie do obsługi jedną ręką, bo 5,5"... także szybko sprzedany na allegro bez strat finansowych, dorzuciłem grosza i czekam na xiaomi mi4c; one+x też wchodził w grę, ale mniejsza bateria, z testów porównawczych słabszy aparat; w każdym razie na razie samsungowi i okolicznej konkurencji podziękuję.
w każdym razie jak ktoś potrzebuje phabletu-kombajnu, to letv x600 na pewno da radę. ponadto jego cena radykalnie spada - niedawno jd.com sprzedawał go po zniżkach za ~125USD i już pojawiają się oferty z PL za nieco ponad 600PLN
Komentarz
-
-
tak, to jest problem większości chinoli obecnej generacji - brak LTE 800
obecnie tylko część opartych na średniowydajnym MTK6753 obsługują LTE 800 aka Band 20
pozostaje pytanie jak często faktycznie jesteś w zasięgu LTE800 a kiedy w zasięgu LTE1800/2600?musiałbyś sprawdzić w typowych dla siebie lokalizacjach; ja akurat nie korzystam z neta na tyle, bym czuł różnicę pomiędzy HSPA a LTE
btw. widziałem gdzieś wśród krzaczków na dalekowschodnich forach, że udawało się w iluś telefonach opartych na mediateku oficjanie mających tylko LTE 1800/2600 odblokować LTE800 przez zwykłą zmianę w MTK engineering mode
Komentarz
-
-
Jestem na etapie wymiany telefonu dla swojej żony. Niestety Iphone nie wchodzi w grę. Ja posiadam i jestem zadowolony, ale żona nie chce i już.
Teraz ma samsunga i to gówn_ ma słaby zasięg..
CO możecie polecić z takiej średniej półki? Żeby się nie nazywało SAMSUNG!OCTAVIA 3 ELEGANCE 2,0 TDI (150KM) DSG + AMAZING+ kiera trójramienna +AMUNDSEN.
Komentarz
-
Komentarz